Loading...
Υπηρεσίες 2019-04-19T13:07:56+02:00

Οι αντιπροσωπείες Fornaro προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους συνεργάτες τους για περισσότερο από έναν αιώνα. Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται είτε σε εμπόρους της ελληνικής επικράτειας που αναζητούν επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας, είτε σε οίκους του εξωτερικού που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους στην ελληνική αγορά.

Είτε είστε Έμποροι  ή Οίκοι Εξωτερικού, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μαζί μας θα αναπτύξετε με επιτυχία τις δραστηριότητές σας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ

Εδώ και πάνω από έναν αιώνα, εκατοντάδες Ελλήνων εμπόρων εμπιστεύονται τις αντιπροσωπείες Fornaro ως τον πολύτιμο συνεργάτη στην προσπάθειά τους να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους και να βελτιώσουν τα αποτελέσματά τους.  Η επιτυχία μας οφείλεται, πιστέυουμε, στη πλήρη δέσμευσή μας απέναντί τους, αλλά και στο ότι, πάνω απ’ όλα, θεωρούμε τους πελάτες μας συνεργάτες μας. Έχουμε συναίσθηση πως η επιτυχία μας οφείλεται στην επιτυχία τους και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τους βοηθήσουμε στην επίτευξη των στόχων τους και να προκύψουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι συνεργάτες μας είναι πάντοτε σίγουροι ότι όσο εργάζονται μαζί μας θα έχουν συνεχώς πρόσβαση σε επώνυμα είδη υψηλής ποιότητας και ότι θα εμπορεύονται προϊόντα αποκλειστικά και μόνο από αξιόπιστους και καταξιωμένους κατασκευαστές. Επιπλέον γνωρίζουν ότι θα είμαστε πάντα αρωγοί τους σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν και πως θα τους παρουσιάζουμε διαρκώς νέες ευκαιρίες.

Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους εκατοντάδες Ελλήνων εμπόρων επιλέγουν τη Fornaro Business Agency ως συνεργάτη τους για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους είναι οι εξής:

Δεσμοί εμπιστοσύνης – Δεν αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις με τους πελάτες μας ως σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ ενός πωλητή που απλώς τους πουλάει προϊόντα, αλλά ως σχέσεις κατά τις οποίες ένας συνεργάτης τους ελαφρύνει από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους παρουσιάζει ευκαιρίες από τις οποίες μπορούν να ωφεληθούν. Διατηρούμε μια προσωπική σχέση με όλους μας τους συνεργάτες, οι οποίοι μας γνωρίζουν και νοιώθουν άνετα όταν μιλάνε μαζί μας. Περισσότερο από όλα, οι συνεργάτες μας γνωρίζουν ότι θα είμαστε δίπλα τους όταν μας έχουν ανάγκη και ότι οι υποσχέσεις μας θα πραγματοποιούνται στο ακέραιο.

Χαμηλότερο ρίσκο, μεγαλύτερες ευκαιρίες – Η προσωπική επαφή με εκατοντάδες εμπόρους απ’ όλη την Ελλάδα -σε παραπάνω από έναν κλάδο, η λήψη στοιχείων για την κατάσταση της αγοράς από διαφορετικές οπτικές γωνίες και η επεξεργασία τους μέσω της μακροχρόνιας εμπειρίας μας, μας επιτρέπουν να σχματίζουμε μια μοναδική άποψη των ρίσκων και των ευκαιριών που παρουσιάζονται στην αγορά σε δεδομένες χρονικές στιγμές. Οι συνεργάτες μας επωφελούνται στο έπακρο από τις γνώσεις αυτές, τις οποίες ορισμένες φορές διαθέτουμε μόνο εμείς.

Επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας – Οι αντιπροσωπείες Fornaro έχουν δημιουργήσει όνομα για την αντιπροσώπευση Οίκων με επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Και αυτό δεν ήταν τυχαίο. Μεριμνούμε για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία των συνεργατών μας και συνεπώς δουλεύουμε πάντα με σκοπό τη δημιουργία ενός ισχυρού ονόματος για τα προϊόντα μας απέναντι στους τελικούς χρήστες. Θέλουμε οι πελάτες μας να μπορούν να επωφελούνται από την υπεραξία ενός επώνυμου προϊόντος, προσφέροντας είδη υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές.

Αξιόπιστοι κατασκευαστές – Λόγω της μακρόχρονης παρουσίας μας στην αγορά, κατανοούμε πλήρως το πόσο σημαντικός είναι για την τελική επιτυχία ενός εμπόρου ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι κατασκευαστές. Οι τοπικοί μας συνεργάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι Οίκοι με τους οποίους δουλεύουμε είναι συνεργάσιμοι, ακούνε προσεκτικά τα θέματα που τους θέτουμε και προσπαθούν να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες της τοπικής αγοράς τηρώντας, όπως κι εμείς, τη δέσμευσή τους για την επιτυχία των πελατών μας.

Outsourcing της αλυσίδας του εφοδιασμού – Οι έμποροι που συνεργάζονται μαζί μας βρίσκουν έναν αποτελεσματικό τρόπο να ελαφρύνουν σημαντικά το τμήμα εφοδιασμού τους από κάποιες εργασίες, αναθέτοντάς μας να βρούμε συγκεκριμένα είδη που έχουν ανάγκη, να συνθέσουμε τις παραγγελίες τους και να παρακολουθούμε τη διεκπεραίωσή τους, να ελέγχουμε τις κλίμακες των bonus και άλλα πολλά.

Δέσμευση – Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην αποστολή μας. Αυτό σημαίνει ότι δεσμευόμαστε απέναντι στους Οίκους που αντιπροσωπεύουμε, τους εμπόρους με τους οποίους συνεργαζόμαστε, τις αγορές και την επικράτεια όπου υπηρετούμε. Ενώ υπάλληλοι μετακινούνται σε διαφορετικές θέσεις ή εργοδότες, εταιρείες συγχωνεύονται ή κλείνουν, η ιστορία αποδεικνύει ότι θα είμαστε πάντα στο προσκήνιο για να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Τέλος, αξίζει να επισημάνουμε ότι η προμήθεια του αντιπροσώπου δεν επιβαρύνει τον αγοραστή, καθώς περιλαμβάνεται στο κόστος πωλήσεως του προϊόντος και καταβάλλεται από τον Οίκο χωρίς καμία υποχρέωση ή επιβάρυνση του αγοραστή.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παρά – ή ίσως και λόγω – της παγκοσμιοποίησης στο εμπόριο, οι κατασκευαστές ανά τον κόσμο συνειδητοποιούν ότι ένα από το πιο σημαντικά στοιχεία για μια επιτυχημένη πορεία στη σημερινή άκρως ανταγωνιστική αγορά, είναι η επικοινωνία με τους ήδη υπάρχοντες και μελλοντικούς τους πελάτες στον χώρο τους και σε τακτική βάση.  Η επικοινωνία αυτή αποτελεί και την κύρια υπηρεσία που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας – Οίκους Εξωτερικού.

Το σύνολο όμως των υπηρεσιών μας είναι πολύ ευρύτερο. Οι Οίκοι που συνεργάζονται μαζί μας, γνωρίζοντας ότι διαθέτουμε μία έμπειρη και σκληρά εργαζόμενη ομάδα, μάς αναθέτουν όλες τις λειτουργίες marketing και πωλήσεων των προϊόντων τους που αφορούν την ελληνική αγορά. Την ίδια στιγμή μπορούν να είναι σίγουροι ότι η μακροχρόνια εμπειρία μας στον χώρο μάς επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και τις ιδιαιτερότητες της τοπικής αγοράς και να τους βοηθούμε να προσαρμόζονται καλύτερα στις ανάγκες και απαιτήσεις της εγχώριας αγοράς.

Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους Οίκοι απ’ όλο τον κόσμο εμπιστεύονται την εκπροσώπησή τους στην Ελλάδα από τη Fornaro Business Agency είναι οι εξής:

Χαμηλό, προβλέψιμο κόστος πωλήσεων – Δεν χρειάζεται να ανοίξουν τοπικά γραφεία, να προσλάβουν και να εκπαιδεύσουν υπαλλήλους διοίκησης και πωλήσεων. Το ποσοστό της προμήθειας προσυμφωνείται και τα έξοδα των πωλήσεων καλύπτονται από εμάς. Ο κατασκευαστής δεν χρειάζεται να αναθέσει σε πωλητή την αγορά της χώρας μας. Δίνουμε αναφορά κατευθείαν στους διευθυντές πωλήσεων που επιβλέπουν την απόδοσή μας.

Αυξημενες πωλήσεις – Η ελληνική αγορά είναι πολύ τμηματοποιημένη και απαιτητική. Σε πολλούς τομείς και κλάδους, ένας και μοναδικός έμπορος χονδρικής είναι βέβαιο ότι δεν δύναται να καλύψει το σύνολο της αγοράς, λόγω περιορισμών σε κεφάλαιο και δίκτυο πωλήσεων. Εργαζόμαστε με όσους εμπόρους απαιτείται για τη πλήρη κάλυψη της Ελληνικής αγοράς, ενώ παρακολουθούμε διαρκώς την αγορά και προβαίνουμε σε όλες τις ενέργειες που επιβάλλονται για την διασφάλιση της ομαλής και μακροπρόθεσμης ανάπτυξής της.

Άμεση πρόσβαση στην αγορά – Οι Οίκοι που συνεργάζονται μαζί μας δεν χρειάζεται να επενδύσουν χρόνο ούτε να επιφορτιστούν με την ανάλυση της ελληνικής αγοράς και την αναζήτηση πελατών. Γνωρίζουμε ήδη τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η αγορά, ποιοι είναι οι καταλληλότεροι πελάτες για κάθε είδος και έχουμε ήδη πολλούς συνεργάτες που θα εξέταζαν με ενδιαφέρον νέα προϊόντα.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες – Με 120 χρόνια εμπειρίας στο εμπόριο και τις πωλήσεις, γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά τι μπορεί να αποδώσει και τι όχι. Κατανοούμε πολύ καλά τους πελάτες μας και γνωρίζουμε τι είναι γι’ αυτούς σημαντικό. Εκμεταλλευόμαστε αυτές τις γνώσεις για να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να αντλήσουν το μεγαλύτερο όφελος από την ελληνική αγορά.

Δημιουργία επωνυμίας – Η στρατηγική μας ανέκαθεν ήταν και εξακολουθεί να παραμένει – ιδίως στις μέρες μας – η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των συνεργατών μας στην τοπική αγορά. Για τον σκοπό αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία ισχυρών επωνυμιών (brands), μια μακρά και συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς μας ώστε να καλυφθούν όλοι οι τομείς: σχέσεις με τους πελάτες, marketing, προώθηση προϊόντων, διαφήμιση, υποστήριξη μετά τις πωλήσεις κλπ.

Με επίκεντρο τον πελάτη – Δεν αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις με τους πελάτες μας ως σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ ενός πωλητή που απλώς τους πουλάει προϊόντα, αλλά ως σχέσεις κατά τις οποίες ένας συνεργάτης τους ελαφρύνει από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους εμφανίζει νέες ευκαιρίες από τις οποίες μπορούν να ωφεληθούν. Θεωρούμε ότι η επιτυχία τους είναι και δική μας επιτυχία και κατ’ επέκταση αυτό αποτελεί επιτυχία και για τους ανά τον κόσμο συνεργάτες μας.

Δέσμευση – Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην αποστολή μας. Αυτό σημαίνει ότι δεσμευόμαστε απέναντι στους Οίκους που αντιπροσωπεύουμε, τους εμπόρους με τους οποίους συνεργαζόμαστε, τις αγορές και την επικράτεια όπου υπηρετούμε. Ενώ υπάλληλοι μετακινούνται σε διαφορετικές θέσεις ή εργοδότες, εταιρείες συγχωνεύονται ή κλείνουν, η ιστορία αποδεικνύει ότι θα είμαστε πάντα στο προσκήνιο για να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Η μεγάλη μας πείρα γύρω από την τοπική αγορά, η εφ’ όρου ζωής δέσμευσή μας απέναντι στην επικράτειά μας και οι μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, όλα αυτά μαζί βεβαιώνουν τους κατασκευαστές ότι η συνεργασία μαζί μας θα αποφέρει το μέγιστο των πωλήσεων στην Ελλάδα.

Είτε είστε Εμποροι ή Οίκοι Εξωτερικού, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μαζί μας θα αναπτύξετε με επιτυχία τις δραστηριότητές σας.

Οι αντιπροσωπείες Fornaro προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους συνεργάτες τους για περισσότερο από έναν αιώνα. Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται είτε σε εμπόρους της ελληνικής επικράτειας που αναζητούν επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας, είτε σε οίκους του εξωτερικού που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους στην ελληνική αγορά.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ